Previous Image
Next Image

info heading

info content

Oferim servicii taiere autocolant deja colorat . Trebuie sa va alegeti culoarea autocolantului dorit.

Cutting plotter-ul este solutia ideala pentru sign-making de interior si exterior

Detalii cutter plotter

Prin inscriptionari cu cutter-plotter va putem oferi o gama larga de reclame pentru casete luminoase, autocolant cutterat, standuri plexiglas, standuri personalizate, router plexiglas, stiplex forex pvc, inscriptionari auto, inscriptionari vitrine, inscriptionari textile, bannere, meshe, steaguri, litere volumetrice, panouri publicitare, toate la un pret uimitor de mic.

Oferta inscriptionare autocolant cutterat

Produse de OUTDOOR, car-branding-ul a luat amploare in ultimii doi ani datorita extinderii parcurilor auto ale companiilor din Romania. Inscriptionarea acestora s-a dovedit a fi cea mai ieftina si comoda forma de promovare a produselor si serviciilor ofertate pe piata. Evoluand de la tehnica de cutter-plotter (autocolant decupat) la printuri policrome, si bazandu-se pe principiul ‘o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte’ a crescut vizibil calitatea mesajelor transmise prin acest suport media cat si durabilitatea executiei.

DESPRE DEBITAREA CUTTER-PLOTTER

Debitarea pe cutter-plotter este procedeul rapid si exact prin care decupam in mod uzual autocolante si folii subtiri dupa un desen vectorial.

Ulterior debitarii foliilor autocolante, se indeparteaza zonele de autocolant dintre elementele dorite si se aplica deasupra o folie adeziva, numita si folie de transfer, care ajuta la transferul modelului din autocolant, de pe hartia cerata pe suprafata pe care se doreste a fi aplicat.

Puteti beneifica de avantajele tehnologiei cutter – plotter fie prin solicitarea separata de servicii de decupare dupa desenele dumneavoastra, fie in cadrul productiilor complexe care pot beneficia in mod optim de pe urma acestor tehnologii.

CARE SUNT APLICATIILE DEBITARII LA CUTTER-PLOTTER ?

Domeniile de aplicabilitate sunt diverse insa cel mai adesea, tehnologia este utilizata pentru realizarea de caractere speciale autoadezive pentru productia publicitara- litere si logo-uri pentru casete luminoase, panouri publicitare, standuri expozitionale sau vitrine, stickere de pereti sau decuparea pe contur a stickerelor printate.

MATERIALE

Materialele utilizate pentru debitarea pe cutter plotter sunt cel mai adesea autocolante vinyl colorate in masa sau printate, in vederea obtinerii de stickere de diferite forme si dimensiuni.

ECHIPAMENT

Datorita capului de tăiere TrueTangential ™ al lui Summa, cutter-plotterul ofera o precizie de taiere de neegalat in conditiile unei viteze foarte bune de lucru. 

Folosind rotatia lamelor controlate de calculator și până la 600 de grame de forta de taiere, seria Summa taie mai bine și mai adânc decât orice alt cutter plotter din clasa sa asigurand fara probleme debitarea de grafici complexe si foarte detaliate. 

RECOMANDARI

Fisierele utilizate pentru debitarea cutter-plotter trebuie sa fie pregatite in format vectorial, cu recomandarea de a avea fonturile transformate in curbe.

Latimile maxime de prelucrare variaza in functie de suportul pe care il doriti a fi debitat.

In cazul debitarii de autocolant, va rugam sa specificati daca doriti doar serviciul de debitare a materialului sau si tranferul acestuia pe folia de transfer pentru o mai buna aplicare pe suprafata pe care o doriti decorata.

GALERIE FOTO